Jdi na obsah Jdi na menu
 


Moje kvalifikace – certifikáty

Vážení klienti,  pokud chcete absolvovat soukromé sezení a odblokování metodou One Brain a čerpat kvalitní služby, sledujte, zda Váš konzultant (kineziolog či kinezioložka používající metodu One Brain), má dostatečné vzdělání v této oblasti. Pro práci s klienty je třeba dostudovat  do 11. stupně metody One Brain a nadále se průběžně vzdělávat.

Pokud máte zájem o studium metody a hlubší práci na sobě, ujistěte se, zda lektor má absolvované kurzy „Výcvik instruktora“ pro stupně 1. – 4. , „Výcvik instruktora II.“ pro stupně 5. – 7. , recertifikační kurz pro vyučování kurzů 1.-7.stupně v roce 2010, každý druhý rok navštěvuje Up date a je skutečně oprávněn vyučovat.

Pokud chcete, aby Vaše dítě absolvovalo dětské kurzy, ujistěte se, že lektor má absolvovaný kurz "Children Class Training" a tím i oprávnění vyučovat tyto kurzy.

Potřebné informace Vám podá organizace, která zajišťuje výcvik lektorů, dodává pomůcky a certifikáty – Amikus Praha s.r.o. Potřebné informace dostanete na tel.čísle 222 220 274 anebo na www.amikus.cz.

Obrazek    Obrazek

Obrazek    Obrazek

Obrazek     Obrazek

 

Obrazek     Obrazek

 

ObrazekObrazek