Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dobře vidět i bez brýlí

aneb jak se zbavit svých neduhů

Kurzy - termíny

S brýlemi či bez brýlí?

Proč najednou hůř vidím?

Proč musím nosit brýle?

Otázky, které si jistě položilo již mnoho lidí právě ve chvílích, kdy se jim zhoršil zrak. A pak se vynořilo kolem nich desítky "zaručeně správných" odpovědí. Např. máme to v rodině, s věkem každému slábne zrak...........Ale jsou to skutečné příčiny problémů s naším viděním?

Oči nám ukazují, jak se díváme na svět. Pokud nastanou problémy se zrakem, je pravděpodobné, že se na něco ve svém životě nechceme podívat, něco nám vadí v okolním světě, něčeho se v budoucnosti obáváme, vnitřně nesouhlasíme se sebou samým, nedokážeme někomu odpustit, strach podívat se na skutečnost atd. Namítnete, jak je možné, že i děti mají problémy s viděním. Ano, pokud v jejich okolí jsou problémy a situace, které dítě nedokáže změnit, nesouhlasí s nimi, nechce se na ně svým vnitřním zrakem - podvědomím - "dívat", začne se mu zhoršovat zrak.

Příčin je tedy bezpočet. Co s tím? Žít i nadále s brýlemi nebo si zrak zlepšit?

Tento kurz vás provede soustavou cviků pro zlepšení vašeho zraku. A nejen zraku, ale i celého vašeho těla, nálady, víry v život, vitality. Probudíte ve vašem nitru skryté schopnosti.

Jak to můžete dokázat? Snadno! Budete-li opravdu chtít zbavit se brýlí, které neustále hledáte, neustále na ně dáváte pozor, aby se nerozbily, budete-li si opravdu věřit.

 

Obrazek

 

 

 

Přihlášení na kurz a podmínky účasti

Přihlášku na kurz zašlete písemně na e-mail: skoryl47@seznam.cz mebo akvamarin3@seznam.cz a
uveďte název a termín kurzu, o který máte zájem, svoje jméno a číslo mobilního telefonu.

Záloha je 1000,– Kč. Zašlete ji, prosím, na účet České spořitelny 501022013/0800

Do zprávy pro příjemce uveďte jméno a příjmení, název kurzu a termín jeho konání, variabilní symbol číslo Vašeho mobilního telefonu. Záloha na kurz je nevratná, pouze v případě nekonání kurzu bude vrácena. Vaše přihláška je platná až po složení zálohy. Potvrzení o platbě a celkové vyúčtování obdržíte první den před zahájením kurzu.

Místo konání:

Není-li jinak uvedeno, konají se kurzy na adrese Nový Domov 423, Trutnov 3

S sebou je třeba vzít pomůcky na psaní, přezůvky a případně i vodu na pití. K dispozici je čaj, káva. V poledne je přestávka na oběd.
Prosím, ověřte si před každým kurzem termín a místo konání kurzu.

 

 

Kurz je dvoudenníí vždy SO - NE.

SO + NE 9 - 17h

Cena: 3000,- Kč