Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naše tváře hovoří

Naše tváře hovoří

Naše tváře hovoří je kurz pro širokou veřejnost, zvláště pak pro ty, kteří pracují s lidmi a ve větším kolektivu.
JSTE TÍM, KÝM VĚŘÍTE, ŽE JSTE!

Na svět jsme si přinesli základní reakce na život, své JÁ, které je nezaměnitelné a naprosto nepodobné tomu, v co věříme, že jsme. Celý život díky systémům přesvědčení popíráme sebe sama, pochybujeme o sobě. Pojďme spolu najít sebe sama, své skutečné JÁ, jakým jsme se narodili nebo dokonce JÁ, kterým se můžete stát, když se pro ně rozhodnete.

Ptáte se PROČ? Měli jste někdy pocit, že člověk, kterého jste právě v životě potkali, je odtažitý, pesimistický, stále oponující a přesvědčující vás o opaku či prosazující nesmiřitelně svůj názor? Nebo snad člověk, který stále přichází za vámi a vyžaduje, abyste mu potvrdili, že vše dělá správně?
Takových otázek by bylo nekonečné množství. Na kurzu na ně najdete odpověď, budete fascinováni objevem nového a následně změnou ve vztazích ve vašem okolí. Budete-li důvěřovat svému instinktivnímu JÁ, stanete se úspěšnější, budete vědět, že VŽDY máte VOLBU, kterou si zvolíte vy sami. 

Přihlášení na kurz a podmínky účasti, ceník

Přihlášku na kurz zašlete písemně na e-mail: skoryl47@seznam.cz nebo akvamarin3@seznam.cz a
uveďte název a termín kurzu, o který máte zájem, svoje jméno a číslo mobilního telefonu.

Záloha je 1000,– Kč. Zašlete ji, prosím, na účet České spořitelny 501022013/0800

Do zprávy pro příjemce uveďte jméno a příjmení, název kurzu a termín jeho konání, variabilní symbol číslo Vašeho mobilního telefonu. Záloha na kurz je nevratná, pouze v případě nekonání kurzu bude vrácena. Vaše přihláška je platná až po složení zálohy. Potvrzení o platbě a celkové vyúčtování obdržíte první den před zahájením kurzu.

Místo konání:

Není-li jinak uvedeno, konají se kurzy na adrese Nový Domov 423, Trutnov 3

S sebou je třeba vzít pomůcky na psaní, přezůvky a případně i vodu na pití. K dispozici je čaj, káva. V poledne je přestávka na oběd.
Prosím, ověřte si před každým kurzem termín a místo konání kurzu.



Podmínky účasti na kurzech:

1. Vaše účast na semináři je dobrovolná. Podstupujete-li jakoukoliv léčbu, konzultujte svou účast na semináři s ošetřujícím lékařem, neboť seminář není náhradou za péči lékaře. Je nezbytné rovněž informovat o Vaší léčbě i lektora semináře.
2. V průběhu semináře je každý za sebe odpovědný a účastní se s vědomím, že může být během semináře vystaven psychické, emocionální i fyzické zátěži.

3. Pokud se rozhodne účastník odejít předčasně z kurzu z jakéhokoliv důvodu, poplatek se nevrací. I lektor se může rozhodnout a účastníka ze semináře odeslat. V tomto případě je účastníkovi vrácena celá zaplacená částka.
 
Kurz je dvoudenní vždy  SO + NE 9 -17h
 
Ceník kurzů Naše tváře hovoří

1. stupeň

 
2 dny
3000,-
2. stupeň
2 dny
3000,-